Viete prečo sú Autoledky už 13.rokov lídrom na trhu?

streda, 30. decembra 2020
AUTOLEDKY, AUTÁ, LíDER, LEDKY,  

             LED House s.r.o. pôsobí na slovenskom a českom trhu ako autorizovaný predajca LED žiaroviek pod vlastnou značkou Autoledky® vyvíjaných a vyrábaných výrobcom, pre ktorého je kvalita produktu vždy na prvom mieste. Viete, čo všetko sa skrýva za úspechom firmy, ktorá pôsobí na trhu už 13. rokov a je v tejto oblasti lídrom?
 

Kvalita produktov a spokojnosť zákaznkov na prvom mieste

             Našou najväčšou prioritou je dodávať zákazníkom výhradne profesionálne riešenia pre maximálny komfort a bezpečnosť na tej najvyššej úrovni. Zakladáme si na 100% funkčnosti všetkých našich produktov, a preto každý produkt pred jeho odoslaním dôsledne odskúšame a doladíme do posledného detailu, pretože každý produkt, ktorý predáme, ako aj rady, ktoré odovzdáme, sú našou vizitkou. Pracujeme inak ako konkurencia, sme tu pre zákazníkov neustále a snažíme sa o skutočné naplnenie ich potrieb. Sme s vami, našimi zákazníkmi,  v živom kontakte, a preto medzi ponúkanými službami nájdete online poradenstvo či telefonickú konzultáciu.

skuška
Porovnanie svietivosti lediek na skúšobnom prístroji
 

              Vďaka špičkovej kvalite poskytovaných služieb a technickej zdatnosti nášho tímu sa rýchlo rozvíjame a rastieme najmä vďaka vám. Našim zákazníkom vychádzame v ústrety, prispôsobujeme sa ich požiadavkám v maximálnej možnej miere, o čom svedčí ich spokojnosť a pozitívne referencie. Našou zásadou je dodávať zákazníkom produkty, ktoré dlho vydržia a tiež poskytnú nadštandardné technické parametre. Obchodná známka Autoledky® bola úspešne zapísaná v roku 2012 s cieľom ochrániť originály, ktoré uvádzame na trh len a len my, a tým predísť ich falšovaniu.

           O šikovné riešenia osvetlenia vašich vozidiel sa staráme už od roku 2007 a dohliadame na to, aby sa k vám domov dostala čo najvyššia kvalita produktov. Náš certifikovaný e-shop poskytuje rýchlu, kvalitnú a profesionálnu podporu zákazníkom a v našej ponuke nájdete iba overené produkty. Vybrať si môžete od interiérových Autolediek po exteriérové osvetlenie vozidiel. Naše Autoledky® majú oproti konkurencii výrazný náskok a to z dôvodu ich odolnosti, životnosti či použitiu najmodernejších komponentov, z ktorých sú zložené. Sme výhradným distribútorom kanadských žiaroviek Xenesis™, ktoré prešli modernizáciou a prinášajú vysokú svietivosť, a tiež dlhšiu životnosť.
porovnanie
Klasická halogénová žiarovka vs. Xenesis TruMatch

            Našou veľkou devízou sú aj naše skladovacie priestory, ktoré nám umožňujú dodať Vám tovar v expresnom čase, takže sa pri objednaní vyhnete dlhému dodaniu či vyčkávaniu na vytúžený tovar. Ponuku produktov tvoríme pre každého majiteľa vozidla, bez ohľadu na vek či pohlavie, a preto v sortimente nájdete aj doplnky ako obaly na kľúče a kryty na mobilné telefóny vyrobené z odolného karbónu.



Ďakujeme, že vďaka vám môžeme rásť a napredovať v tom, čo milujeme.

 

Tím Autoledky.

 

 

Plná verzia