Vianoce klopú na dvere: Tipy na vianočné darčeky pre milovníkov automobilov

piatok, 4. decembra 2020
VIANOCE, AUTOLEDKY, XENESIS, LED SADY, CARBON

Ešte nemáte nakúpené vianočné darčeky? Žiaden strach! U nás načerpáte veľa inšpirácie a čo je najdôležitejšie, ešte stále máte dostatok času na výber darčeka, ktorý naozaj poteší. Muži, ale i ženy, majú pre svoje autá častokrát slabosť. Preto môže byť praktický darček určený k výbave alebo starostlivosti o automobil tým pravým vianočným potešením.
 

XENESIS™ TruMatch™ halogénové žiarovky

Máme pre vás tip na darček, ktorý poteší snáď každého vlastníka auta, bez ohľadu na pohlavie. Halogénové  žiarovky Xenesis™ dokážu skvelo imitovať xenonové svetlá, a to vďaka vysokej svietivosti a jasnému svetlu s "xenon-lookom" Toto svetlo vyzerá štýlovo a z pohľadu vodiča sa podobá dennému svetlu, takže pri jazde v tme vám nič neunikne.  Jedná sa o najmodernejšie halogénové žiarovky, ktoré sú homologizované a spĺňajú všetky predpisy. V porovnaní so štandardnými halogénovými žiarovkami majú o 30 % vyššiu intenzitu svetla. Xenesisy sú  skrátka trefou do čierneho!

Xenesis


AUTOLEDKY® do predných svetlometov

Rok čo rok prichádzame s produktovými inováciami a vylepšujeme ponuku produktov tak, aby vám boli šité na mieru.  Výsledkom toho sú aj plnohodnotné full LED sady do predných svetlometov,  ktoré sú použiteľné do väčšiny osobných, ale aj nákladných áut. Ak vám už nestačí výkon vašich autožiaroviek na vozovke a viete, že by vaše auto znieslo oveľa viac, mali by ste jednoznačne uprieť pohľad na naše LED sady. Tie poskytujú svetelný tok až 6 000 lumenov, ktorý má vynikajúci jas a  ledky majú dlhú životnosť. Vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov a dizajnu sa ledky dokážu schladiť „samé“ resp. majú pasívne chladenie. V neposlednom rade je výhodou teplota ich svetla - studeno biela, ktorá vášmu automobilu dodá luxusný vzhľad. Všetky tieto prednosti prispievajú ku kvalitám ako je lepšia viditeľnosť, viac svetla a obmedzenie obávaného oslňovania vodičov, vďaka optimalizovanému rozptylu svetla.

led

Autoledky Carbon

Dodajte svojmu mobilnému telefónu ochranu, ktorú si zaslúži –  poriadny karbónový obal. Ide o zadný kryt, ktorý je moderným vyhotovením a odolnou konštrukciou zárukou veľmi dobrej odolnosti. Karbón je populárny pre svoju odolnosť proti nárazom, avšak materiál obalu je príjemný na dotyk a nevykĺzne z rúk. Istotou je tiež, že bude zachovaný prístup k napájaciemu konektoru aj k ovládacím prvkom potrebným na ľahké používanie mobilného telefónu.

mobil

Ochranný obal si takisto zaslúžia aj kľúče od vášho automobilu. Karbónové obaly na kľúče  majú minimálnu hrúbku a ich hladké spracovanie pôsobí ako pôvodný materiál kľúča. Obaly na kľúč Autoledky Carbon sa nelepia a ani nijako inak špeciálne nefixujú - jednoducho nasadíte obal ,,cvak-cvak" a je spoľahlivo namontovaný.

carbon

Plná verzia