Kalendár zrazov a motoristických pretekov sezóny 2020

utorok, 30. júna 2020
AUTOMOTO, TUNNING, MOTOZRAZ, AUTOLEDKY

Motoristické preteky a zrazy každoročne privítajú davy ľudí, sú mimoriadne zaujímavé a poskytujú neuveriteľné emócie. Po dlhšej odmlke môžete byť opäť účastníkmi premiér najlepších svetových značiek, stretnutí s nadšencami motoristického športu a užiť si veľa zábavy spolu s motorkármi nielen z celej republiky, ale aj z okolitých štátov a vzdialenejších krajín Európy.

Pred nami je ďalší rok plný skvelých motocyklových podujatí. Vyberáme pre vás tie najzaujímavejšie, na ktorých by žiadny milovník motocyklov, športu, adrenalínu, zábavy a skvelej show nemal chýbať! Pozrite sa s nami, na aké moto akcie sa v druhej polovici roku 2020 môžeme tešiť:

 

Histo Cup
15. - 16. 8.

Pripravte sa na poctivé retro! Šampionát historických vozidiel nemôže v závodnom kalendári chýbať ani v sezóne 2020. Tešte sa na plejádu ikonických závodných áut z druhej polovice 20. storočia.

historic car

 

OMV MaxxMotion Veľká cena SR
21. - 23. 8.

Na tejto akcii vás čaká množstvo kategórií áut, od cestovných cez silné a krásne GT3, taktiež divízia formúl či prototypov. O zábavu sa nepochybne postará nabitý program do večera, ktorý každoročne láka tisíce nadšencov nielen zo Slovenska.

Military Day
26. 9.

Tretí ročník zrazu vojenskej historickej techniky v areáli Vojenského múzea prináša múzejné exponáty. Čaká na vás jedinečná môžnosť jazdy na kolesovom obrnenom transportéri česko-slovensko-poľskej výroby z čias studenej vojny. Návštevníci si môžu spríjemniť čas celodennými atrakciami a občerstvením.

military

Cena Slovenska
2. - 4. 10.

Udalosť, ktorú by nemal premeškať žiaden fanúšik motocyklového športu. Cena Slovenska v pretekoch cestných motocyklov každoročne láka nielen mnoho samotných jazdcov ale aj tímov. Stretávajú sa na nej najlepší jazdci Slovenska a okolitých krajín.

OMV MaxxMotion FIA CEZ Rallycross
24. - 25. 10.

OMV MaxxMotion FIA CEZ Rallycross patrí k tých akčnejším akciám. Pretekajú sa tu tí najlepší jazdci zóny strednej Európy, ako aj národných šampionátov Slovenska, Maďarska a Česka.

rally

 

AUTO SHOW SLOVAKIA RING
13. - 14. 11.

Posledné podujatie tohtoročnej sezóny, ktoré sa každým rokom pýši jazdcami zvučných mien. V tohtoročnej Auto Show sa na Slovakia Ringu predstaví elita zo sveta slovenskej, českej, či maďarskej rally špičky, ale aj pretekármi pochádzajúcich z disciplín pretekov automobilov do vrchu, na okruhu, či z cross country rally. 

 

 

 

Plná verzia