Žiarovky XENESIS TruMatch - ideálna voľba do predných svetlometov. Pýtate sa prečo?

streda, 5. mája 2021
XENESIS TRUMATCH, AUTOLEDKY, XENON LOOK, HOMOLOGIZáCIA,

Žijeme uprostred automobilovej éry. Vozidlá stále pribúdajú, pýšia sa vylepšenými vlastnosťami a predbiehajú sa vo výkone. Neodmysliteľnou súčasťou každého vozidla je aj jeho osvetlenie, s ktorým však nie sú všetci spokojní. Zaujímavosťou je,  že mnoho vodičov už hneď po kúpe auta zistí, že im základné halogénové svetlomety jednoducho nepostačujú alebo nie sú spokojní so žltým nádychom svetiel. My vám prinášame riešenie, ktoré zvýši okrem Vašej spokojnosti aj istotu na cestách!

Xenesis™ TruMatch™ je unikátna značka halogénových žiaroviek, ktoré prevyšujú životnosť tých obyčajných, no najmä životnosť drahých značkových halogénových žiaroviek. Sú patentované kanadskou firmou Bimmian, ktorá vyvinula žiarovky so skutočne bielym svetlom bez zníženia svietivosti, životnosti a bez zvyšovania príkonu.

V čom sú výnimočné?

Dôvodom ich obľúbenosti je najmä cena a dostupnosť. Sú vyrábané pre takmer všetky modely vozidiel. Ich výnimočnosť však spočíva v patentovanom tvare vlákna a tajnom pomere vzácnych plynov xenónu a kryptónu, a preto má Xenesis™ žiarovka skutočne biele svetlo s garanciou teploty svetla 4000 kelvinov. Zároveň xenón a kryptón slúžia ako ochrana vlákna, a teda žiarovka dokáže svietiť oveľa dlhšie a až o 30 % silnejšie.
xenesis


xenesis 1
Ako si vybrať?

Pri výbere dbajte na 3 dôležité faktory – svetelnosť, životnosť a farba svietenia. Pri žiarovkách častokrát neplatí, že čím je žiarovka drahšia, tým dlhšie vydrží svietiť. Je to spôsobené hlavne tým, že vyšší výkon ich vypáli skôr. Jedine Xenesis™ vám vie zaručiť parametre ako dlhá životnosť, zlepšenie svietivosti o 30 % a xenon-look a to na základe striktných požiadaviek kanadského trhu, kde sú žiarovky vyrábané. Kostra žiarovky Xenesis™  je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov odolných voči zmene teplôt, otrasom a prepäťovým šokom.
xenon look

S Xenesis™ TruMatch™ bez obáv

Nie je žiadnym tajomstvom, že sa na trhu nachádzajú aj LED žiarovky s rovnakými objímkami ako majú halogénové žiarovky (H1, H3, H4, H7, …), avšak ledky sa , žiaľ, podľa slovenskej legislatívy nesmú používať na verejných komunikáciách, pokiaľ nemajú homologizáciu. Halogénové žiarovky Xensis™ TruMatch™ sú samozrejme homologizované a spĺňajú všetky predpisy. Veľkým plusom žiaroviek Xenesis je ich jednoduchá montáž, kde svetlomet nie je nutné upravovať, žiarovky sa len vymenia kus za kus. Žiarovky nemusíte zapisovať do technického preukazu.

 

Plná verzia