Auto ako módny doplnok?

streda, 16. júna 2021
AUTO, DIZAJN AUTA, OSVETLENIE AUTA, XENESIS TRUMATCH,  

Pre niekoho môže byť auto len dopravným prostriedkom, pre mnohých je súčasťou imidžu. Vaše vozidlo prezradí, aký máte vkus, spoločenské postavenie aj životný štýl. O svojom majiteľovi vypovedá naozaj veľa. Pozrite sa, ako vaše vozidlo vybaviť parádnymi kúskami tak, aby ste sa mohli v uliciach prevážať hrdo a užívať si tak každú jazdu.

 

V novom šate

V prípade starších automobilov je nutné uvažovať aj nad skrášlením interiéru. Pomôcť môže výmena rádia alebo volantu, avšak dopomôcť vám najviac môžu nové poťahy do auta. Staršie vozidlá majú poťah sedačiek výrazne opotrebovaný. Sem-tam sa vyskytnú nejaké trhliny, ktoré je nutné zamaskovať. Ak by ste chceli zatraktívniť váš volant, odporúčame kúpiť kvalitný kožený poťah na volant. Obmenu nových poťahov v aute oceníte aj vtedy, ak prevážate domácich miláčikov, prípadne ak máte rodinou s malými deťmi.

 

Krásny interiér

Chcete, aby svetlá vášho automobilu nielen svietili, ale taktiež mu dodávali štýlový vzhľad? Potom ste u nás správne! Moderná koncepcia osvetlenia uchváti každým dňom nových a nových vodičov. Štýlové osvetlenie v interiéri vášho vozidla je inovačný spôsobom, ako dodať vášmu vozidlu individuálny vzhľad. LED osvetlenie interiéru vozidla ponúka nespočetné spôsoby vyjadrenia vlastného štýlu pomocou svetla. A navyše aj vysokú kvalitu a dlhú životnosť.

interiér

Štýlové LED osvetlenie interiéru Audi S8
 

Dôraz na detaily

Každý, kto si bude obzerať vaše auto, si pozrie akú značku pneumatík používate a tiež aké puklice, či disky má váš automobil na sebe. V prípade novších áut sa častejšie využívajú elektróny – hliníkové disky. V prípade starších áut sa skôr využívajú moderné puklice. Ak chcete zatraktívniť vaše auto, zlepšite dizajn vášho vozidla práve modernými pokrievkami. Vyberajte si značkové, presne na váš typ auta a kolies.

 

Fešák na cestách

Nepodceňujte silu osvetlenia. Správne osvetlenie vozidiel je osviežujúce, atraktívne, príjemné a lahodí oku. Svetlo šité na mieru vodičovi. Či už ste mladší, alebo starší, muž, či žena - vďaka farbe a intenzite svetla si môže každý upraviť vizuál svojho vozidla podľa svojich kritérií. Preferujete niečo viac biele? Vďaka našim halogénovým žiarovkám Xenesis s vysoko výkonnou halogénovou technológiou s tzv."xenón-lookom" budete na ceste neprehliadnuteľní, no stále bude vozidlo vybavené žiarovkami podľa cestných predpisov.

xenesis
Žiarovky Xenesis TruMatch v predných svetlometoch Ford Fiesta

 

Dobrá rada

Pri výbere autodoplnkov by sme nemali zabúdať na to, že všetky by mali byť vybavené zodpovedajúcimi atestami a tiež návodom na použitie a popisom montáže. To všetko by malo eliminovať možné nebezpečenstvo, ktoré by pri ich použití mohlo vzniknúť.

 

Plná verzia