Kalendár auto-moto pretekov 2021

streda, 4. augusta 2021
AUTO, MOTO, PRETEKY, TUNING, SLOVAKIA RING,

 

Aj keď sa leto prechýlilo do svojej druhej polovice a dni sa skracujú, ešte stále si môžete užiť niekoľko zaujímavých auto-moto podujatí na legendárnom Slovakia Ringu. Organizátorom a promotérom sa aj napriek obmedzeniam podarilo vyskladať zaujímavý kalendár podujatí. Pozrite sa, aké akcie nás do konca roka ešte čakajú.

 

HISTO CUP

Preteky historických vozidiel

13.–15. august 2021

 

Historické vozidlá - od cestovných automobilov po skutočné monoposty - to je nostalgia s vôňou benzínu a krásneho autentického zvuku skutočných motorov. Stretnutia veteránov patria k obľúbeným akciám všade na Slovensku, tu ich zažijete doslova pod jednou strechou. Aj preto láka medzinárodný Histo Cup priaznivcov nielen zo Slovenska.

 

OMV MAXXMOTION VEĽKÁ CENA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

Preteky cestných automobilov na okruhu

20.–22. august 2021

Množstvo kategórií od cestovných áut, cez silné a krásne GT3, divízia formúl či prototypov - to všetko rozozvučí náš okruh počas troch nezabudnuteľných dní, s programom od rána do večera. Každý rok lákajú najlepšie autá a jazdci Slovenska a okolitých krajín tisíce fanúšikov. Tí majú okrem akcie na trati aj množstvo zábavy v celom areáli okruhu. Podujatie je plánované s obmedzenou diváckou účasťou v závislosti od aktuálne platných nariadení a obmedzení Úradu verejného zdravotníctva SR. O spôsobe predaja vstupeniek a režime vstupu bude organizátor informovať cca 2 týždne pred konaním podujatia.

 

OMV MAXXMOTION FIA CEZ RALLYCROSS

Stredoeurópska trofej FIA v relykrose

9.–10. október 2021

 

Stredoeurópska trofej FIA v relykrose zvykla otvoriť našu motoristickú sezónu, tentokrát sa ukáže takmer na jej konci. Relykros sa vracia na našu špeciálnu trať aj s tým najlepším, čo ponúka stredná Európa. Táto disciplína stále naberá na sile aj vďaka svetovému šampionátu FIA WRX. Trať tvorí kombinácia rýchlostnej asfaltovej dráhy a nespevneného povrchu.

 

AUTO SHOW SLOVAKIA RING

Exhibičná rely

5.–6. november 2021

 

Exhibičná rely, ktorá bežne uzatvára moto-športové podujatia na našom okruhu. Pravidelne sa tu stretnú najlepší jazdci a tímy Slovenska, ale aj okolitých krajín, naprieč všetkých disciplín od rely, kopcov, po okruhy. Nejde síce o body, no tucty jazdcov zo všemožných motoristických disciplín si tu radi merajú sily. K dispozícii im bude opäť zaujímavá, dlhá a spletitá trať, ktorú tvoria obslužné komunikácie okolo trate a samotná rýchlostná dráha. Program spestrí aj občerstvenie, ktoré bude zaistené na terase reštaurácie RING, a to počas piatka a soboty. Sedenie vo vnútri reštaurácie žiaľ nebude prístupné.




 

 

Plná verzia