Tipy na darčeky pre auto-moto nadšencov

štvrtok, 1. decembra 2022
AUTOLEDKY, DARčEKY, AUTO, XENESIS, LEDKY DO AUTA, MIKULáš, VIANOCE 

Máte medzi priateľmi alebo dokonca v rodine auto-moto nadšencov, ktorí sa vyžívajú v rýchlej jazde a ich svet sa točí okolo áut či motoriek? Prečítajte si nasledujúce tipy na darčeky, s ktorými určite zabodujete, a nebudete si musieť lámať hlavu s výberom.

 

Dávka adrenalínu

Neviete čo darovať svojmu auto-moto nadšencovi? Pokiaľ je blázon do rýchlej jazdy a na diaľnici sa cíti ako doma, doprajte mu dávku opojného adrenalínu podľa jeho gusta a pošlite ho na okruh, kde sa môže vybúriť tak, ako sa mu páči. V cene poukazov na adrenalínovú jazdu je nielen vstup na závodný okruh, ale aj prenájom super auta s benzínom.

Pre puntičkárov

Ten, kto má svoje vozidlo rád, chce ho mať čisté. A tiež chce, aby odstránenie nečistôt bolo precízne a šetrné. Aj autokozmetiku a starostlivosť o vozidlo ako takú je možné darovať pod stromček. Pre tých, ktorí si radi na vozidlo siahnu sami, je vhodným darčekom mikrovláknová utierka, ktorá bude vždy poruke. Disponuje extrémnou savosťou  a nezanecháva šmuhy. Dizajn bez okrajom zaručí najbezpečnejšie použitie na každom povrchu.

Venujte eleganciu a štýl

Kto nemá rád luxusný vzhľad? V našej ponuke nájdete osvetlenie pre automobil podľa vašich predstáv. Ak hľadáte halogénové žiarovky, siahnite po autožiarovkách Xenesis™ TruMatch™. Špeciálny UV filter a teplota 4000 kelvinov garantuje skutočne biele svetlo, ktoré však neznižuje svoju intenzitu a žiarovka dokáže svietiť o 30 % silnejšie a dlhšie. Aj ste verný xenónovým výbojkám, voľba je jasná. Medzi našich favoritov patria XENESIS™ Spectrum™ výbojky. Nájdete u nás aj UNIQUE LED žiarovky, ktoré pracujú v rozmedzí od 12 V až 24 V, čo zaručuje, že žiarovka funguje v optimálnych podmienkach aj počas štartu motora.

Nová obuv pre auto

Už odchádzajú zimné pneumatiky a čaká vás investícia do nových? Prekvapte obdarovaného, a venujte mu novú súpravu. Teraz už stačí len nájsť tie správne pneumatiky. S tým vám pomôžu výsledky testov zimných pneumatík. Milovníci svižnej jazdy ocenia model s vynikajúcimi brzdnými vlastnosťami a dobrou odozvou na riadenie.

Doplnky do vozidla

Máte na predchádzajúce darčeky malý rozpočet, ale aj tak by ste radi kúpili niečo z auto-moto segmentu? Zvoľte klasiku – autodoplnky. Čo tak nové vodičské rukavice, leštiaci vosk alebo ergonomický poťah na sedadlo? Zabodujete však aj s elegantnými vôňami do automobilu. Odporúčame praktický osviežovač vzduchu California Scents s pevnou náplňou v malej plechovke, ktorý auto rýchlo prevonia. Obsahujú len kvalitné 100 % čisté éterické oleje, prírodný citrusový extrakt, organické rastlinné výťažky, esencie a ďalšie prírodné vonné zložky. Váš tátoš tak nadobudne štýl, ktorý mu môže nejeden vodič závidieť. 

Plná verzia