Originálnymi a praktickými darčekmi tento rok zabodujete!

utorok, 14. decembra 2021
VIANOCE, DARčEKY, AUTOLEDKY, LED OSVETLENIE, PRAKTICKé A ORIGINáLNE,

Ešte pár dní a azda najobľúbenejší sviatok roka je tu. Ak sa chcete vyhnúť nakupovaniu zbytočností, zbystrite pozornosť. Originálne a praktické darčeky ešte nevymreli! Mužom či ženám, páčiť sa budú každému.
 

Začíname tým najlepším – našimi najpredávanejšími žiarovkami Xenesis™ TruMatch™. Unikátne ,,xenon-look“ žiarovky Xenesis dodajú Vášmu autu modernejší vzhľad, no v prvom rade vďaka vyššej svietivosti urobia Vašu cestu bezpečnejšou. O ich kvalite svedčia tisícky spokojných zákazníkov, ktorí denno-denne brázdia cesty s Xenesismi. Vďaka ideálnemu pomeru vzácnych plynov v banke žiarovky majú Xenesisy skutočne biele svetlo. Aj pri vylepšených vlastnostiach si Xenesisy zachovávajú dlhú životnosť, čo je oproti konkurenčným žiarovkám veľkou výhodou.
Xenesis Trumatch

 

Rada UNIQUE LED je obľúbená najmä pre svoju variabilitu. Či už chcete dodať  snehobiele svetlo do parkovacích svetiel alebo chcete ŠPZ s moderným lookom, ledky UNIQUE využijete v oboch prípadoch. To sú tie maličkosti, ktoré robia celok dokonalým. Ledkami UNIQUE zabodujete na 100%!
UNIQUE LED

 

Ďalším originálnym a veľmi užitočným darčekom sú LED do spiatočiek. Prečo? Cúvať s istotou chceme všetci a potrebujeme vidieť kam cúvame. Ledky osvetlia priestor za autom tak, že cúvanie bude hračkou pre každého.
LED spiatočky

Pomyselnou čerešničkou na torte sú snehobiele ledky do interiéru. Studená biela farba lediek sa približuje dennému svetlu, čím je žiarovka šetrnejšia k ľudskému oku a dodáva vozidlu luxusný vzhľad. Prezrite si náš bohatý výber interiérových Autolediek a ak sa rozhodnete potešiť práve týmto darčekom, kľudne nám napíšte a s výberom vhodných lediek Vám ochotne poradíme. 

interiérové
 

Plná verzia