Rozžiarte sa za pár minút s Autoledkami

štvrtok, 7. marca 2019
AUTOLEDKY, LED, H11, RANGER

Tento týždeň sme vám avizovali na našom Instagrame @autoledky testovaciu montáž sady AUTOLEDKY® LED autožiarovka H11 v nadupanom Ford Ranger. Výsledok stál za to, pričom celý proces trval na prekvapenie len 5 minút. Ukážeme vám ako na to.

Pred samotnou montážou je potrebné na žiarovky umiestniť ochranné sklo a to veľmi jednoduchým spôsobom - odskrutkujte vrch žiarovky proti smeru hodinových ručičiek, opatrne umiestnite O-krúžok priložený v obale s fóliami a ochranné sklo na telo žiarovky, následne zaskrutkujte vrch žiarovky späť. Žiarovka je pripravená na montáž.Montáž LED autožiaroviek H11 Autoledky

Keď máme žiarovky pripravené, odmontujeme kryt na svetle a vyberieme pôvodné halogénové žiarovky. Naše LED autožiarovky H11 majú svietivosť  6 000lm, čím sa stretávacie a diaľkové svetlomety stanú naozajstným pomocníkom na ceste a vďaka možnému nastaveniu ohniska žiarovky, neoslepuje ostatných vodičov.

Montáž LED autožiaroviek do predných svetiel Autoledky

Oproti klasickým halogénovým žiarovkám AUTOLEDKY® LED autožiarovky H11 sú neporovnateľne krajšie vďaka funkčnému futuristickému dizajnu. Žiarovky možno využiť na stretávacie aj diaľkové svetlá do väčšiny osobných (12V) ale aj nákladných áut (24V).  Vzhľadom na premyslený inovatívny vývoj žiaroviek, LED sada nemá integrovaný ventilátor, nakoľko sa dokáže schladiť „sama“ resp. pasívne.

Porovnanie LED žiaroviek Autoledky H11 a halogénovej žiarovky

Žiarovku vložíme do svetla a jednoducho pootočením v smere hodinových ručičiek zafixujeme. Následne nastavíme ohnisko žiarovky pootočením žiarovky vo svetle.

Montáž LED žiaroviek Autoledky do predných svetiel

Je dôležité zafixovať driver vo vnútri auta pomocou kovovej pásky o kovovú časť vo svetle. Posledným krokom je prepojenie napájacieho kábla s originálnym konektorom pre svetlá. Potom už len zavrieme kapotu a skontrolujeme výsledok. Celkový čas pre výmenu oboch svetiel bol približne 5 minút. LED žiarovky dokonale podčiarknu luxusný vzhľad auta, no v prvom rade zvýšia bezpečnosť vodiča na ceste.

Ford Ranger výmena halogénových žiaroviek za LED Autoledky

Ford Ranger výmena halogénových žiaroviek za LED Autoledky

Plná verzia