Ciro si na AUTO SHOW vyskúšal Mitsubishi Lancer

streda, 11. decembra 2019
PAVOL CIREň, SLOVAKIA RING, AUTOLEDKY, AUTOSHOW

Pavla Cireňa sme v tohtoročnej sezóne nemali veľa možností sledovať. Na rally sa neukázal vôbec a odjazdil iba niekoľko okruhov s Mazdou MX5 Cup. Teraz si všetko vynahradil v rámci 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019.

ciren 1
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Práve na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING, ktorého okruhovú trať si v tomto roku Ciro premiérovo vyskúšal v rámci Ceny Slovenska, ale aj Slovenského okruhového pohára sa teraz predstavil v rámci AUTO SHOW. Nebolo to síce prvýkrát, Ciro už v minulosti poslednú rally súťaž sezóny absolvoval, teraz si ale prvýkrát vyskúšal vozidlo Mitsubishi Lancer EVO X.
ciro2

„Som rád, že som mal možnosť vyskúšať najnovšiu evolúciu vozidla Mitsubishi Lancer EVO X. S Mitsubishi som tu v minulosti jazdil, ale to bolo s deviatkou. Môžem povedať, že desiatka je podvozkovo akási čitateľnejšia a dá sa s ňou komfortnejšie jazdiť. AUTO SHOW ani teraz nesklamalo, povozili sme partnerov tímu, ktorým by som rád poďakoval za podporu. Žiaľ pri vození nám praskla poloos a na niektorých možno neprišlo, čo ma mrzí, snáď to vyjde nabudúce. Mechanici poloos do rána vymenili a ja som tak mohol absolvovať celú súťaž. Bolo to super, po dlhej dobe som sa zase poriadne vybláznil,“ povedal spokojný Paľo Cireň.

ciren3

Či a kde ešte v tohtoročnej sezóne Paľa Cireňa niekde uvidíme je otvorené. Určite vás však o tom budeme informovať.

Plná verzia